KERÁMIA / KARBANTARTÁS

FÉNYEZÉSRE.

ÜVEGRE.

FELNRE.

A Te autód a Te stílusod!

A Gtechniq kerámia kezelés után az autók ritkábban lesznek koszosak, jelentősen könnyebb megtisztítani őket és mivel jóval kíméletesebb módszerekre van szükség még extrém koszos esetekben is a mosási karcolások 90%-a megelőzhető. A maradék 10% szárítás alkalmával keletkezik, mely szintén leegyszerűsödik, mivel kevesebb vízet kell felitatni. Minél kevesebbszer kell érinteni a felületet annál kisebb a valószínűsége a karcolások kialakulásának, ezáltal a helyes mosási technika betartásával megelőzhető a mikrokarcolások 95-98%-a.

A legtöbb szennyeződés könnyen lemosható a felületről, nincs szükség polírozásra és egyéb abrazív tisztítási módszerekre. Ha mégis sérülés történik akkor először nem az autó lakkrétege sérül, hanem a bevonat felülete, mely elemenként javítható / pótolható.

Gtechniq kerámia bevonatokkal

egyszerűbb az autók tiszán tartása

A Gtechniq Crystal Serum Light / Ultra kerámia kezelés:

  • A Serum Light rendkívül tartós, fényes, sima tapintású, kémiailag kötődő 9H-s optikailag tiszta kerámia rétegből áll. Az alkalmazás után a fényességi szintek a hagyományos festékvédő termékekhez képest lényegesen hosszabb ideig maradnak a felső 90% -ben, és az autó tisztítása rendkívül könnyű lesz lesz.

  • A nagy sűrűségű kerámia réteg pH2 - pH12 tartományban ellenáll a vegyi anyagoknak. Ez a tulajdonság a kötődött szennyező anyagokat, mint például a falé, kátrány és a keményvíz foltok, könnyen eltávolíthatóvá teszi.
     

  • A mainstream viasz és a szerves polimer bevonatoktól eltérően a szérum és a szérum fény sokkal magasabb és alacsonyabb hőmérsékleteknek is ellenáll. -40 ° C és + 250 ° C közötti hőmérsékleten ellenállnak.
     

  • A Crystal Serum Light 5 éves garanciával rendelkezik, ha azt a Gtechniq által akkreditált műhelygyártó alkalmazza.
     

Gtechniq kerámia bevonatok további alkalmazási területei

felni_bevonat_pcs.jpg

A Gtechniq felnibevonat alkalmazásával megelőzhető a fékpor és egyéb szennyeződések kerékbe való égése, keményedése. A bevonatolt kerekek tisztántartása rendkívül egyszerűvé válik.

Teljes beltér védele. Speciális műanyag, bőr és szövet bevonatok segítenek tisztántartani autóját a legkülönfélébb szennyeződésekkel szemben. 

matt_autofoliazas.jpg

Matt autókra a teljes karosszériavédő fóliázást valamint a kerámia bevonat felvitelét mindenképpen ajánljuk hisz a matt fényezések rendkívül sérülékenyek ellenben szinte teljesen javíthatatlanok. Polírozni nem lehet őket így egy egyszerű karc, enyhe sérülés is az elem újra fényezésével jár.

A Gtechniq üvegbevonataival

tökéletes vízlepergető hatást érhetünk el autónk üvegfelületein a kilátás zavarása nélkül. Autópályán esős időben a víz nem áll meg a felületen így biztonságosabbá válik az út valamint az ablaktörlőlapátok használata is mérséklődik így kisebb eséllyel karcolódik a szélvédő is.

Karosszéria fóliázás után a fóliák - különösképpen a matt vagy selyem fényű fóliák élettartamát nagy mértékben megnövelheti a Gtechniq karosszéria fóliákra való bevonata. A fólia felülete egyenletlet és ezeket az egyenletlenségeket a bevonat kitölti, simává teszi így megakadályozza a kosz megtapadását a felületen.

Karosszériavédő fóliák esetében szintén fontos szerepet tölt be a bevonat. Általunk leginkább ajánlott szolgáltatás csomag MINDEN autó számára a Full Front karosszériavédő fóliázás majd a teljes autó kerámia bevonattal való védelme. Költséghatékony és tökéletes védelmet nyújt.

A kerámia kezelés minden esetben a fényezés korrekciójával kezdődik. Ennek az idejét megbecsülni nehéz mert minden autó más, nincs két egyforma munka de általánosságban 1-2 munkanappal érdemes számolni a teljes munkára.

MENNYI

IDŐT VESZ
IGÉNYBE

?

KERÁMIA BEVONAT ÉS KAROSSZÉRIAVÉDŐ FÓLIÁZÁS KÉPEKBEN