KERÁMIA / KARBANTARTÁS

FÉNYEZÉSRE.

ÜVEGRE.

FELNRE.

A Te autód a Te stílusod!

A Gtechniq kerámia kezelés után az autók ritkábban lesznek koszosak, jelentősen könnyebb megtisztítani őket és mivel jóval kíméletesebb módszerekre van szükség még extrém koszos esetekben is a mosási karcolások 90%-a megelőzhető. A maradék 10% szárítás alkalmával keletkezik, mely szintén leegyszerűsödik, mivel kevesebb vízet kell felitatni. Minél kevesebbszer kell érinteni a felületet annál kisebb a valószínűsége a karcolások kialakulásának, ezáltal a helyes mosási technika betartásával megelőzhető a mikrokarcolások 95-98%-a.

A legtöbb szennyeződés könnyen lemosható a felületről, nincs szükség polírozásra és egyéb abrazív tisztítási módszerekre. Ha mégis sérülés történik akkor először nem az autó lakkrétege sérül, hanem a bevonat felülete, mely elemenként javítható / pótolható.

Gtechniq kerámia bevonatokkal

egyszerűbb az autók tiszán tartása

A ServFaces Coat Ultima kerámia kezelés:

  • a kerámia bevonatoknál fejlettebb HSH technológiát alkalmaz, így egy rétegben eléri azt, amit eddig kizárólag topréteg alkalmazásával lehetett, ezáltal már ezzel az egy réteggel is jóval hatékonyabb védelmet nyújt a legtöbb versenytársánál, 

  • a nálunk elérhető legerősebb kémiai védelmet nyújtja (pH2 - pH13),

  • jelentősen könnyíti az autó tisztántartását, öntisztuló hatása van (pl. a nagy eső után tisztább lesz az autó mint volt előtte),

  • drasztikusan redukálja kémiai eredetű sérüléseket a felületeken, mint például a bogármaradványok nyomai, madárpiszok marások vagy a savas eső hatása,

  • a gyárinál is szebb megjelenést biztosít, fényes autókon még üvegesebb lesz az autó fénye, matt autókon pedig jóvan homogénebb.

Gtechniq kerámia bevonatok további alkalmazási területei

A ServFaces felnibevonat alkalmazásával megelőzhető a fékpor és egyéb szennyeződések kerékbe való égése, keményedése. A bevonatolt kerekek tisztántartása rendkívül egyszerűvé válik.

Teljes beltér védele. Speciális műanyag, bőr és szövet bevonatok segítenek tisztántartani autóját a legkülönfélébb szennyeződésekkel szemben. 

Matt autókra a teljes karosszériavédő fóliázást valamint a kerámia bevonat felvitelét mindenképpen ajánljuk hisz a matt fényezések rendkívül sérülékenyek ellenben szinte teljesen javíthatatlanok. Polírozni nem lehet őket így egy egyszerű karc, enyhe sérülés is az elem újra fényezésével jár.

A ServFaces üvegbevonataival

tökéletes vízlepergető hatást érhetünk el autónk üvegfelületein a kilátás zavarása nélkül. Autópályán esős időben a víz nem áll meg a felületen így biztonságosabbá válik az út valamint az ablaktörlőlapátok használata is mérséklődik így kisebb eséllyel karcolódik a szélvédő is.

Karosszéria fóliázás után a fóliák - különösképpen a matt vagy selyem fényű fóliák élettartamát nagy mértékben megnövelheti a ServFaces karosszéria fóliákra való bevonata. A fólia felülete egyenletlet és ezeket az egyenletlenségeket a bevonat kitölti, simává teszi így megakadályozza a kosz megtapadását a felületen.

Karosszériavédő fóliák esetében szintén fontos szerepet tölt be a bevonat. Általunk leginkább ajánlott szolgáltatás csomag MINDEN autó számára a Full Front karosszériavédő fóliázás majd a teljes autó kerámia bevonattal való védelme. Költséghatékony és tökéletes védelmet nyújt.

A kerámia kezelés minden esetben a fényezés korrekciójával kezdődik. Ennek az idejét megbecsülni nehéz mert minden autó más, nincs két egyforma munka de általánosságban 1-2 munkanappal érdemes számolni a teljes munkára.

MENNYI

IDŐT VESZ
IGÉNYBE

?

KERÁMIA BEVONAT ÉS KAROSSZÉRIAVÉDŐ FÓLIÁZÁS KÉPEKBEN

V1 Design Production Kft

2120 Dunakeszi

Bagoly utca 13.

  • Facebook Social Icon
  • G+ - Grey Circle

© 2019 by www.paintguard.hu V1 Design Production Kft - minden jog fenntartva!

Hivatalos LLumar partner