KAROSSZÉRIA VÉDELEM

Védje meg értékét a mindennapi használatból adódó sérülésektől és élvezze autója gondtalan csillogását

Védeje meg autója fényezését, őrizze meg annak eredeti ragyogását.

Rengeteg külső támadás ellen hatékony védelmet nyújtanak a LLumar poliuretán alapanyagú karosszéria védő fóliáink. Tökéletesen víztiszták, telepítés után a fólia gyakorlatilag észrevehetetlen. A rugalmas de erős anyag képes eloszlatni az energiát, elnyelve annak erejét így nem a fényezésben keletkezik kár. A védőfóliában keletkezett enyhe karcok hő hatására teljesen eltűnnek, ezt nevezzük a fólia öngyógyuló tulajdonságának. 

Az általunk használt LLumar PPF öngyógyuló karosszériavédő fóliák az idő múlásával sem sárgulnak meg ezzel esztétikailag nem rontva az autó kinézetét.

A karosszéria védő fólia

 

A védőfóliák között is több fajtával találkozhatunk, viszont az alapanyag minden esetben megegyezik ez pedig nem más mint a poliuretán. Sajnos gyakori tévedés, hogy a PVC alapanyagok védelmet nyújtanak járműveink számára. Valóban léteznek PVC alapanyagú fóliák amelyek védelmi célt szolgálnak, de ez esetben a felhasználási célje a nyomtatott dekorációknál a nyomdafesték védelme.

Minden általunk használ anyag csúcskategóriás, tökéletesen víztiszta, poliuretán alapanyagú fólia, tökéletesen alkalmazható ívelt felületeken is, telepítés után gyakorlatilag észrevehetetlen. Az általunk használt fóliák annyira tiszták, hogy fényszóró fóliázására is alkalmasan a fényszóró tulajdonságának romlása nélkül. 

A jelenlegi csúcskategóriát a LLumar PPF 150 Öngyógyuló anyaga jelenti. Ez a fólia rendelkezik egy speciális réteggel, amely öngyógyuló, így az enyhe karcok amelyek nap mint nap keletkeznek az autón a hőtől képesek teljesen eltűnni. Ez a hő lehet a napnak a sugárzása vagy a gépjármű által keltett hő, mind a kettő elegendő. 

Karosszériavédő fólia és a kerámia bevonat hidrofób tulajdonsága

Védelem

Ellenálló

Hidrofób felület

elonyok-1.jpg

Az enyhe karcok és sérülések a fólia felületéből eltűnnek így megőrizve autónk csillogását

Védekmet nyújt többek között kavicsok, boragak, ágak, beváráslókocsik által okozott sérülésektől is

elonyok-3.jpg

A fólia teljesen víztiszta az autó felületére felhelyezve szinte tökéletesen láthatatlan mégis erős védelmet nyújt

elonyok-4.jpg

A karosszéria védő fóia ellenáll a ráfröccsenő üzemagyagnak, az útról felverődő savas maró anyagoknak stb.

elonyok-5.jpg

A fóliázott autó a sima felülete miatt remekül pergeti a szennyeződéseket, koszt a felületéről. Minden esetben ajánljuk a fóliázott autókra a kerámia bevonatot!

Öngyógyuló

felület

Szinte láthatatlan

A gyártó

Az Eastman egy globális speciális vegyipari vállalat, amely fejlett anyagok, adalékanyagok és funkcionális termékek, speciális vegyi anyagok és fóliák széles skáláját állítja elő, amelyek olyan termékekben találhatók, amelyeket az emberek naponta használnak. A kiszolgált változatos piacok világvezetőjeként az Eastman innovatív és technológia-alapú megoldások szállítására összpontosít, miközben megőrzi elkötelezettségét a biztonság és a fenntarthatóság mellett.

Az  Eaman Chemical Inc. a világ vezető fóliagyártói közé tartozik saját kutató-fejlesztő részével valamint saját gépsoraikkal tudják garantálni az állanó minőséget valaminz ezáltal a gyártás bármely szakaszáig visszakövethetőek az általunk használt fólia tekercsek.

img_0115-2.jpg

Milyen felületeken használható a karoszériavédő fólia?

A poliuretán védfő fólia tökéletesen alkalmazható járművek fényezett elemein

Járművek polikarbonát vagy üveg fényszóró búráin

Nem alkalmazható szélvédők és oldalüvegek védelmére

MILYEN

RÉSZEKEN
HASZNÁLHATÓ

?

KAROSSZÉRIA VÉDŐ FÓLIÁZÁS KÉPEK